• Damerna på Landskrona Golfklubb

Damkommittén vid Landskrona Golfklubb välkomnar alla tjejer 22 år och äldre till en rad olika aktiviteter. Vi vill att vår klubb skall ge våra golfspelande tjejer möjlighet att träffas och spela golf under ordnade och trivsamma former. Vi varierar tävlingsutbudet så att det ska kunna passa alla, både för de som är vana tävlingsspelare och för de som mest spelar sällskapsspel. Det är roligt att spela golf i tävlingsform och att samtidigt lära känna nya spelkamrater.

Damerna har organiserat tävlingsspel på tisdagar med första start kl 16:30 då man som regel spelar 9 hål och på onsdagar med första start från kl. 09:00 då man spelar 18 hål. Avvikelser från detta anges i tävlingsprogram för tisdagar resp. onsdagar. Anmälan görs i GIT-systemet eller i receptionen senast dagen innan tävling kl. 09:00 om inget annat framgår av tävlingsprogrammet. Betalning av startavgift görs direkt i samband med anmälan till tävlingen i GIT eller i receptionen. I tävlingsprogrammen framgår vilken bana som spelas och vilken typ av tävling det är. Uppdateringar kan komma att ske under säsongen, så håll koll.

Under året genomför vi tävlingar såsom ECLECTIC och Matchliga som sträcker sig över hela säsongen. Respektive tävling presenters i länk nedan. Har vi möjlighet kommer Ut i det blå att arrangeras. En tävlingsdag då vi reser mot okänt mål.

Vi deltar också i Skånes golfförbunds seriespel. Under 2022 deltar damerna i 4 openserier med 5 lag: Foursome Open, D70, D60 (två lag) och D22. Skåneserien spelas med hcp och vi deltar i Kat 1 och Kat 2. Tre tävlingar kommer att spelas på Landskrona GK under året. Vill du vara med, kontakta ansvariga.

Kontakta oss gärna om ni har idéer och önskemål kring vår verksamhet.

Damer 9-hålaren

Alla damer över 22 år som har grönt kort är välkomna att vara med på våra tävlingar. Spelas på tisdagar med första start kl 16.30.