• NATIONELL IDROTTSUTBILDNING

    NIU Öresundsgymnasiet

Börjar du på gymnasiet? Vill du få bra förutsättningar att bli så bra som du kan bli på golf, för att kanske en dag spela på elitnivå? Då har du en unik möjlighet att göra detta genom att söka till en nationellt godkänd idrottsutbildning. Landskrona Golfklubb har ett samarbete med Öresundsgymnasiet i Landskrona – Vi hjälper dig mot en hälsosam idrottskarriär och prestationsutveckling – en helhetslösning för din golfsatsning och dina studier.

Landskrona Golfklubb har samarbete med Öresundsgymnasiet i Landskrona som erbjuder en nationellt godkänd idrottsutbildning. Utbildningen är kvalitetssäkrad av Svenska Golfförbundet och följer den nationella kursplanen. Våra tränare är kunniga, engagerade och har landets högsta golftränarutbildning för att hjälpa dig ta nästa steg i din utveckling.

Pga rådande covid-19 läge kommer Öresundsgymnasiet i år att köra en digital mässa den 5-6 november mellan kl 09.00-15.40

Om du är intresserad av NIU, så ansöker du genom att följa dessa steg:

Sista ansökningsdag är den 30 november

Skolåret 2020/2021

Under skolåret 2020/2021 har vi totalt 8 elever som valt NIU golfgymnasie på Öresundsgymnasiet i Landskrona. All golfträning är förlagd på Landskrona GK med klubbens pro´s som ansvariga. Det är två tjejer och sex killar som har hcp mellan +0,5 och 17 i årskurs 1-3.

Eleverna går på Teknik programmet, Ekonomi programmet, Samhälls programmet och El programmet

Länk till idrottsgymnasiet, Öresundsgymnasiet