• Gym på Landskrona golfklubb

Välkommen till vårt Gym

På Landskrona Golfklubb har vi ett eget gym med maskiner från StarTrac och fria vikter. Gymmet är endast öppet för medlemmar i Landskrona Golfklubb.

Som medlem i Landskrona Golfklubb kan du lösa ett förmånligt 12-månaderskort för endast 1.300kr för senior och 800kr för junior.

Barn under 13 år är välkomna till vårt gym tillsammans med en vuxen person.

Från 13 års ålder är du välkommen att träna på egen hand. Åldersgränsen räknas från det året du är född.

Vid köp av gymkort till minderårig krävs målsmans närvaro.

OM STINA ÖSTBERG

Stina Östberg, Borstahusens hälsocoach

Personlig träning, kostrådgivning, massage och återhämtning 0709-20 40 18

stina@halsocoach.nu

www.halsocoach.nu

Jag är uppvuxen och boende i Borstahusen tillsammans med min sambo, två tonårsdöttrar, en hund och två katter. I över 20 år har jag arbetat i olika serviceroller innan jag beslutade mig för att helt byta bransch och satsa på det jag brinner för – vår hälsa.

Efter att jag själv gått igenom en stor livsförändring med många utmaningar infann sig ett bredare hälsotänk. Jag har upplevt hur svårt det kan vara att hitta balansen mellan träning, återhämtning, kost och stresshantering. Genom att skapa anpassade tränings- och kostplaner samt erbjuda stöd och rådgivning kan jag hjälpa dig att nå dina hälsomål för ett friskare och längre liv.

Erbjudande till alla medlemmar: Boka prenumeration på personlig träning med 20% rabatt senast den 31 december. Läs mer här.