• Ett genuint partnerskap

Landskrona Golfklubb – din samarbetspartner

I norra Borstahusen finner du vår omtyckta 36 håls anläggning alldeles vid kanten av Öresund. Läget är optimalt i Öresundsregionen vilket inte minst bevisas genom tillväxten av företag och boende i vårt närområde.

Vi har en komplett anläggning med restaurang, shop, studio, gym och driving range. Banorna och våra generösa träningsområden håller hög kvalitet och här finns något för alla kategorier av golfare.

Genom våra partnerpaket får du tillgång till golf och aktiviteter som kan ge ditt företag värdefulla kontakter och framtida affärsrelationer. Paketen är anpassade för såväl små som stora företag.

För oss är en god service till våra besökare högsta prioritet.

FÖRSTÄRK RELATIONER I FÖRETAGET

Låt dina kunder och anställda uppleva en av Skånes finaste golfbanor

Vi ser idag ett stort intresse för Landskrona Golfklubb. Efter en mycket lyckad ombyggnation av våra båda banor, Erikstorp och Hildesborg har vi nu ett jämnt bokningsflöde. Sammansättningen av de två slingorna har fallit väl ut och passar alla golfare.

Vi ser positivt på inflyttningen i Norra Borstahusen och ser en trend att det finns många golfare och potentiella golfare bland de nyinflyttade.

Tillsammans har vi unika förutsättningar att skapa lyckade arrangemang för dig, ditt företag och dina affärsrelationer. Det gör vi med Landskrona GK Business Club. Landskrona GK Business Club träffas ett antal gånger per år med olika aktiviteter på agendan. Ta chansen att knyta kontakter med de andra företagsrepresentanterna som finns på plats.

För mer information kontakta oss gärna

Tel. 0418-44 62 60 eller info@landskronagk.se

Partnerträffar 2023

Vid dessa tillfällen är det ett ypperligt tillfälle för er som partner att träffa varandra under lättsamma förhållanden.

KICK OFF

2:e mars

Vi startar årets nätverk med ett spännande platsbesök hos Puma Cobra i Helsingborg.
Kennet Fors guidar oss och berättar om deras verksamhet.
Därefter tar vi oss till RUFF HELSINGBORG och testar igenom Cobra sortimentet, givetvis är både produktspecialister och tränare på plats för att ge den bästa upplevelsen. Troligtvis lär vi även spela några hål på simulatorerna. Vi bjuder på en enklare lunch under tiden som ni spelar och testar klubbor.

Samling 09:30 på Puma Helsingborg, Garnisonsgatan 51
Tider 09:30-ca 13:00

Anmälan senast 28:e februari på: info@landskronagk.se

NÄTVERKSTRÄFF MED NORDVÄSTRA SKÅNES GOLF & FÖRETAGSNÄTVERK

9:e mars

Torsdagen den 9 mars ges våra partners i år en extra möjlighet att nätverka med företag från våra samarbetsklubbar (Arild, Mölle, Söderåsen & RUFF Helsingborg). Det kommer inte att vara en normal nätverksträff där man sitter ned kring ett bord och byter visitkort utan här ska ni ta med era golfklubbor. Resten får bli en glad överraskning. Vi har möjlighet att skicka 6 personer (1/företag) och det är först till kvarn som gäller. Träffen är kostnadsfri.

Torsdag 9 mars
Samling 0800 RUFF Helsingborg, Kanongatan 155
Tider 08.00-11.00
Anmälan senast 5:e mars på: info@landskronagk.se

PARTNERSEVENT MED TITLEIST

23:e mars

En av Titleist absolut främsta produktspecialister Ennis Myndel gästar oss och föreläser om customfittingens betydelse samtidigt som ni lutar er tillbaka och avnjuter en god kopp kaffe med tillhörande fralla. Efter föreläsningen har ni möjlighet att boka en privat utprovning i vår studio för att se vad just ni behöver. Detta helt kostnadsfritt, utan köpekrav, vi vill helt enkelt endast ge er kunskapen om vad ni bör ha i bagen för att lyckas bäst med säsongen 2023.

Torsdag 23 mars
Samling 07:45 kaffe och fralla
Tider föreläsning 08:00-09:00, 09:15 till 15:00 tider för Customfitting som bokas i förväg.

Anmälan senast 20:e mars på: info@landskronagk.se

NÄTVERKSMATCHEN MOT VASATORP

14:e april

För andra året möter vi Vasatorps företagsnätverk i en rafflande Ryder Cup batalj.
I år gästar vi dem och matchen spelas på deras hemma arena TC.
Bucklan står än så länge tryggt i vårt klubbhus och vi hoppas givetvis att det förblir så under 2023.

Fredag 14 april
Samling 07:15 för frukost
Tider Löpande start mellan 08:30-10:00 (10 bollar) på TC

Anmälan senast 10:e april på: info@landskronagk.se

PARTNERGOLFEN MED KVAL TILL FÖRETAGSFINALEN

12:e maj

Årets tävling spelas som en 2 manna scramble/slagtävling på vackra Erikstorp.
I år är tävlingen dessutom ett kval till Företagsfinalen som spelas på S:t Arild den 17 augusti med en kanonstart kl. 09:00.
I företagsfinalen ges ni möjligheten att mäta er talang mot andra klubbars partners samtidigt som ni nätverkar under bästa tänkbara förhållande.
Topp tre i partnersgolfen erhåller en plats i finalen + att det kommer att finnas tre wildcard.

Fredag 12 maj
Samling 08:00 för frukost
Tider kanonstart kl. 09:30, Erikstorp

Anmälan senast 9:e maj på: info@landskronagk.se

UTFLYKT BÅSTAD GK

14:e september

I år drar vi norrut och landar årets partnersresa på anrika Båstad GK. Har ni spelat Båstad gamla någon gång? Om inte så ska ni verkligen inte missa denna chans. Med sina charmiga greenområden inbäddade i smakfulla kullsystem är gamla banan verkligen historisk golfmark. Vi tror att ni kommer att älska att spela en runda här. Som vanligt arrangerar vi en tävling under lättsamma former och efter spel intar vi en härlig lunch.

Torsdag 14 september
Samling 07:30 för en god kopp kaffe och en matig frukostsmörgås.
Tider kanonstart 09:00 och lunch/prisutdelning direkt efter avslutat spel.

Anmälan senast: 11:e september på info@landskronagk.se

Vinprovning

16:e november

Genom åren har Kaj Ströberg minst sagt skämt bort oss med sina roliga och gripande berättelser om vinet som hälls upp i våra glas.
I år kommer verkligen inte att vara något undantag.
Vart resan går förblir en överraskning tills vi närmar oss november.
Som vanligt ser Kvarteret Erikstorps skickliga kockar till att mat och vin gifter sig i en härlig symfoni.

Torsdag 16 november
Samling 18:00 på ovanvåningen Erikstorp
Tider 18:00-ca 21:00
Max: 40 personer, först till kvarn…
Anmälan: max 2 personer/företag (kontaktperson + 1).
Åldersgräns: 20 år
Anmälan senast: 10:e november på info@landskronagk.se

Frukostföreläsning Hör om framtidens smarta digitala lösningar

30:e november

Helsingborgs stad har de senaste åren haft stort fokus på att möta de utmaningar som svenska städer står inför. Ett sätt att göra det är genom innovation, digitala lösningar och att på olika sätt koppla upp det offentliga rummet.

De utmaningar som Helsingborg står inför är inte unika för just Helsingborg, alla svenska städer står inför liknande utmaningar. Genom samverkan med privata aktörer, näringslivet och lokala aktörer kan vi skapa ett smart, hållbart och omtänksamt samhälle.

I Helsingborg har Andréas Hall, utvecklingsingenjör på Stadsbyggnadsförvaltningen, under de senaste åren drivit ett antal lyckade projekt där tekniska lösningar skapat möjligheter att kunna erbjuda den som bor, verkar och är inom staden en lite enklare tillvaro.

Den 30 november gästar han Landskrona Business Club och berättar om stadens spännande resa.

07:30 Kaffe/fralla i klubbhuset
08:00 Andréas Hall håller ett inspirerande föredrag som tar ert tänkande kring smarta lösningar till helt nya nivåer
09:00 Slut

Anmälan max 2 personer/företag till info@landskronagk.se senast 28:e november

Titleist – logobollskampanj

Logobollar – gåvan som verkligen används. Hur länge kan vi inte garantera.

Perfekta gåvan till kollegorna, företagsgolfen, som friskvårdsgåva eller sommargåva……kort och gott den perfekta ”kommautochfåfriskluftpresenten”.

Titleist är det mest spelade bollvarumärket på världens tourer år efter år. Det är den överlägset mest spelade bollen och den bollen med flest vinster.

Väljer du logobollar från Titleist får du en idealisk representant för ditt eget varumärke – ett varumärke som står för framgång och kvalitet.

Vill du även att det du ger ska tas emot med genuin glädje och tacksamhet är valet av logobollar ovanligt enkelt – Du är vad du ger.

Bronspartners