Smygpremiär med Trackman Range nu på lördag 24:e februari

Välkommen till den ultimata golfträningsupplevelsen med Trackman Range!

Vi är stolta över att meddela att Trackman Range snart kommer att vara tillgängligt på vår driving range, och det är något du verkligen inte vill missa! Med 20 toppmoderna TV-skärmar, varav 4 under tak och 16 utomhus, erbjuder vi en helt ny nivå av golfträning och underhållning.

Vad kan du förvänta dig?

Interaktiv träning och spel: Med Trackman Range kan du inte bara finslipa dina slag utan också spela på olika golfbanor och delta i spännande spel. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfare kommer du att älska den mångsidighet som Trackman Range erbjuder.

Utomhusträning även när det är mörkt ute: Vi har installerat belysning på de sex första utomhusmattorna, vilket betyder att du kan träna från hela 10 mattor även när det börjar mörkna. Så nu finns det ingen anledning att avsluta din träning när solen går ner!


Specialerbjudande och startdatum:

Från lördag den 24/2 öppnar vi dörrarna till Trackman Range för allmänheten. De tre första veckorna kommer att vara en spännande testperiod där vi välkomnar dig att slå från olika mattor för att hjälpa oss finjustera systemet.

Som tack för din medverkan erbjuder vi dig 50% rabatt på bollarna du köper i vår bollmaskin under testperioden.

 Tips och tricks:

För att få ut det mesta av din Trackman-upplevelse, se till att ladda ner Trackman-appen TrackMan Golf till din telefon och skapa ett kostnadsfritt konto. Med appen kan du enkelt registrera din träning och anmäla dig till våra spännande tävlingar som vi kommer att arrangera under säsongen.

Glöm inte att du också kan logga in som gäst på våra TV-skärmar och njuta av alla fördelar som Trackman Range har att erbjuda.

Missade du chansen att förbättra ditt golfspel? Inte längre! Kom och upplev Trackman Range på vår driving range och ta ditt spel till nästa nivå. Vi ser fram emot att träna och tävla tillsammans med dig!