Fram till och med 29 juni, därefter semesteruppehåll och start igen 10 augusti.

Vad kan yogan göra för dig och din golf?

Svar: Den ger dig ökad rörlighet, balans och styrka. Den hjälper även dig att stärka dig mental, den hjälper dig att andas rätt, så att du kan hålla bättre fokus, hålla humöret i schack och ha ork till hela rundan.

Vem kan utöva yoga?

Svar: Alla kan utöva yoga och det är aldrig för sent att börja, resultaten är garanterade. Nybörjare och vana yogautövare, jag bygger klasserna så att de passar er.

När: tisdagar varje vecka – en lunchklass 12.00-12.45 och en kvällsklass 17.30-18.30

Var: utomhus, vid Lill-Olas. (Vi träffas vi klubbhuset och går gemensamt ner till en fin plats).

Utrustning: yogamatta (har du ingen så prata med mig) och filt. Sköna kläder.

Vi håller klasserna enligt de Coronarestriktioner som är gällande för den här typ av sammankomster.

Anmälan sker senast söndagen innan aktuellt datum och då vet vi också att vädret är med oss. Betalning sker via Swish i samband med anmälan, då är din plats säkrad. 120 kr/klass. Minst 2 deltagare och max 10. Anmälan sker till 0739-878150 eller annhallback@gmail.com

*Om ni är en ett gäng vänner, familj eller liknande som önskar ett yogaevent eller egen privat klass, hör av er så syr vi ihop något trevligt. *

Varmt välkomna

Ann Hallbäck – certifierad yogalärare och glad amatörgolfare.