Landskrona Golfklubb bildades 1960, är en av Skånes största golfanläggningar och här möts du av en komplett och professionell golfanläggning. 2017 och 2018 har Landskrona röstats fram till ”Sveriges bästa golfstad”. Anläggningen består av 36 hål, range, fina träningsområden samt en 6-håls korthålsbana. Banorna är kombinerade park- och seasidebanor med närhet till Öresundskusten. Vi har drygt 2300 medlemmar och ca 12 000 greenfeegäster som besöker oss varje år.

Nu har vår mekaniker har beslutat sig för att gå vidare och vi behöver därför stärka organisationen med en ny medarbetare.

Vårt banteam består av, 8 heltidsanställda Greenkeepers och 8 säsonganställda med varierande anställningstid. Vår maskinhall som är en av landets absolut modernaste invigdes 2014 med helt nybyggda lokaler för personalutrymmen, verkstad, förrådsutrymmen och kallgarage. Verkstaden är väl anpassad till driften hos oss och inrymmer modern och nödvändig utrustning för att kunna göra ett bra jobb.

Som Mekaniker är du en viktig kugge i vårt team där dina arbetsuppgifter bl.a. består av att:

• Sköta service och reparationer på samtliga maskiner.
  • Dokumentera service och reparationer.
  • Vara med vid inköp av nya maskiner.
  • Styra verksamheten i verkstaden.
  • Hålla maskinparken i bra skick.
  • B-körkort.

Vi ser gärna att du

• Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Teoretisk utbildning för ändamålet ses positivt.
  • Håller ordning och reda.
  • Golfkunskap är meriterande men inte nödvändigt.

Villkor

Anställningen är tillsvidare, heltid, följer kollektivavtal och årsarbetstid tillämpas.
Körkort: B-körkort fordras.
Tillträde: Efter överenskommelse.
Lön, semester och anställningsförhållanden avtalas vid anställning.

För ytterligare information om tjänsten kontakta Mikael Wintoft, 0708–22 96 45 alternativt via mejl mikael@landskronagk.se

Interjuver sker löpande och vi anställer när vi funnit rätt kandidat. Handlingar (löneanspråk, CV och referenser) skickas till mikael@landskronagk.se

Vi ser fram mot att få hör av dig!

Mekaniker sökes till Landskrona Golfklubb