Vi har våra gästers trivsel i fokus

På Landskrona Golfklub är du som golfgäst med hcp 54 eller lägre alltid välkommen. Hos oss kan du boka tider under hela året. Vårt främsta mål är att du ska få bästa möjliga förutsättningar att spela riktigt bra golf. Därför erbjuder vi spel på våra två uppskattade 18-hålsbanor i Erikstorp och Hildesborg med storslagen utsikt över Öresund med Ven och Danmark.

Vi har komplett anläggning med träningsområden: range, korthålsbana, två puttinggreener och en pitchinggreen. Vi erbjuder också möjligheten att äta gott på två restauranger eller i kiosken ute på banan. Precis intill finns även spa, minigolfbana, löparslinga, utomhusgym, boende i hus eller på 5-stjärnig camping med enbart 150 meter till stranden. Bilen låter du med fördel stå under hela vistelsen med då det är gångavstånd till alla aktiviteter.

Hos oss finns Svenska Golfmuseet som är Sveriges enda golfmuseum. Här kan du ta del av både svensk och internationell golfhistoria – dessutom med fritt inträde. Landskrona Golfklubb tillhör en golfstad i Skåne som erbjuder mycket mer än bara golf – här får du en familjär känsla i en härlig miljö.