En nyhet för spelåret 2020 är att vi från och med 23:e april inför Sista 9 på Landskrona GK. Det innebär att du får möjlighet att boka våra sista nio hål samtidigt som det generella bokningstrycket lättar på hela banan. Du kan kostnadsfritt ladda ner Sista 9 från App Store och Google Play.

Så här funkar Sista 9
Alla bollar som avser att avsluta spelet efter nio hål, meddelar detta via appen Sista 9 som du laddar ner kostnadsfritt till din smartphone. Andra spelare får då möjlighet att se när spelluckor från hål 10 skapas och boka dessa luckor som nya starttider.

Tiderna i Sista 9 uppdateras sedan efter speltempot. Det gör att man i förväg kan se när bollen på de första nio hålen blir klara. Spelluckorna kan då tas över med perfekt timing av en ny boll från hål 10.

Införandet av Sista 9 ökar tillgängligheten för samtliga medlemmar och hjälper samtidigt Landskrona GK att öka sina intäkter. Du som användare får dessutom möjlighet att samla greenfee till andra anslutna banor varje gång du lägger ut eller bokar en tid i Sista 9.

Snabbhetspremie till de 200 första
För att komma igång snabbt och öppna banan för fler, får de 200 första som registrerar sig i appen och anger koden LANDSKRONAGK100 en snabbhetspremie i form av 100 kr greenfee till andra anslutna banor.

Här laddar du ner Sista 9

Se även en introduktionsvideo med före detta tourspelaren Mathias Grönberg nedan

Har du frågor, tveka inte att kontakta kansliet.

Medlemsansökan