Landskrona Oldboys

Oldboys kommittén

Kommittèns primära uppgift är att organisera golfspel för klubbens oldboys, alla medlemmar med hcp 40,9 som är 22 år och äldre är välkomna. Detta gör vi genom att på tisdagar under säsongen anordna tävlingar i olika spelformer (se tävlingsprogram på hemsidan), vi har löpande start från 08.00 med lottade bollar.

Vi har matchspels tävling i form av en cup som spelas under säsongen. Vi åker även på utflykt ”ut i de blå” till någon bana i regionen.

Tisdagstävlingarna har ett ranking system där de tio bästa poäng plockarna efter säsongen gör upp i en shootout tävling över nio hål, då årets mästare koras.

Vi deltar även i seriegolf med åtta deltagande lag i Skånes golfförbunds seriespel.
Oldboyskommittèn ansvarar också för klubbens kategorimästerskap i klasserna H70, H75, H80.

Efter säsongen anordnar vi vintergolf på tisdagar, så länge vädret tillåter och banan är öppen, vintergolfen avslutas även den med ett slutspel där de tolv bästa poängplockarna gör upp om titeln ”vintermästare” över arton hål slaggolf.

Vi är ett stort gäng som deltar i tisdagsgolfen, i snitt är vi c:a 75 st. deltagare (med hcp 5-41). Om du är intresserad att vara med så anmäl dig i GIT systemet eller ta kontakt med någon i styrelsen eller kansliet så får du mer info.

Namn TelefonE-post
Sven BergkvistOrdförande0418-707 60sven.e.bergkvist@gmail.coom