Aktiviteter på Landskrona Golfklubb

Golf är till för alla åldrar och en bra golfklubb är en aktiv klubb. Här samlar vi våra aktiviteter för alla våra golfvänner, vi arrangerar hederlig golf för både herrar, damer och våra unga. Golf för våra oldboys, fredagsgolfen och optimistgolfen. För golfaren som söker pulserande utmaningar finns tävlingar. För våra yngsta vänner har vi roliga knattetävlingar och juniortävlingar för våra unga talanger.

Årsfakturering är gjord

Årsfaktureringen är gjord och fakturorna mailades ut den 4/1-21. Du som inte har fått din faktura. Kontakta Maria på maria@landskronagk.se Det är en stor efterfrågan på att bli medlem hos oss under 2021. Därför är det viktigt att betala in medlemsavgiften i tid om man...

Gymmet stänger 21:e december-24:e januari

Smittspridningen är fortsatt hög i Sverige och regeringen har därför beslutat om ytterligare restriktioner. Landskrona Stad har valt att stänga samtliga kommunala träningsanläggningar. Staden uppmanar också alla privata träningsanläggningar i Landskrona att följa...

Får ni inte våra nyhetsbrev?

För att förbättra vår service har vi bytt leverantör av verktyg för våra nyhetsbrev. Har du inte fått nyhetsbrev på några veckor ber vi er att titta i skräpposten så att de inte hamnat där. Det kan vara bra att göra detta ibland då ett mail kan fastna där helt utan...

Restriktioner på gymmet

Pga ökad smittspridning i Skåne gäller max 5 personer på gymmet samtidigt. Detta gäller tillsvidare

Fredagsgolfen Mixed

Från och med november 2020 spelas fredagsgolfen/mixed tills vidare som sällskapsspel. Ingen startavgift! Samling utanför klubbhuset/Brasseriet och inlämning av ifyllt scorekort till spelledaren senast kl. 08.15 då lottningen genomförs utomhus! Spelledaren bestämmer...

Påminnelse Covid-19 information

Vi ser en kraftig ökning i smittspridningen i samhället och det är viktigt att alla tar del av den information och rekommendationer som ges ut från myndigheterna. Vårt gemensamma ansvar är att minska risken för smittspridning. Därför är det av största vikt att alla...

JUNIORER

Golfglädje för våra unga vänner

OLDBOYS TISDAGAR

Golf för våra årsrika vänner

TORSDAGSgolfen herrar

Hederlig herrgolf varje torsdag

LANDKRONA HICKORY CLUB

Hickory Club
för den entusiastiska golfaren

DAMERNAS ONSDAGAR

Damkommittén 

Vi spelar vår damgolf på onsdagar med löpande start från kl 09.00 om inget annat anges. Alla med handicap -42,0 som är 22 år och äldre är välkomna utom vid vissa tävlingar som endast gäller för medlemmar.

Anmälan till tävlingarna ska normalt ske senast på tisdagen kl 09.00.
Se tävlingsprogrammet för fler detaljer.

$

Tävlingsprogram damerna 

Damkommitte 
Ordf. Barbro Aldrin070-794 97 15
Pia Paradis070-461 08 60
Ulla Cöster070-263 83 04
Gunnel Jorenius-Dalemo070-919 19 76
Ann-Charlotte Sandberg070-682 95 15
Inger Larsson070-597 98 42

DAMERNAS TISDAGAR

Damer 9-hålaren 

Alla damer över 22 år som har grönt kort är välkomna att vara med på våra tävlingar.
Spelas på tisdagar med första start kl 16.30.

Anmälan till tävlingarna ska ske senast på måndagen kl 09.00.
Se tävlingsprogrammet för fler detaljer.

$

Tävlingsprogram 9-hålaren

9-hålaren kommitte 
Anna-Karin Liljedahl0705-74 84 85
Janet Fridolf0763-41 91 29
Gunilla Henriksson070-691 97 26
Annika Norrman0733-86 22 76

Seriespel Herrar & Damer

Optimistgolfen

Optimistgolfen riktar sig till er som har handicap 30 och uppåt och som har svårt att hitta spelpartners. Optimistgolf på Landskrona GK  är att under trevliga former komma in i golfens värld. Vi spelar 9 hål på måndagar med första start 17.00, omväxlande på Hildesborg och Erikstorp, under större delen av säsongen. Vi spelar och lär oss olika tävlingsformer. Vi fikar (ingår i startavgiften) gemensamt på Brasseriet. Lite regelsnack kan det bli då också.

Anmälan till tävlingen sker på Min Golf eller i shopen senast kl 09.00 tävlingsdagen.
Du betalar startavgiften 50 kr och hämtar ut ditt scorekort i shopen senast 15 minuter före din starttid

Varmt välkommen till en ny säsong!

$

Tävlingsprogram Optimistgolfen

Fredagsgolfen Mixed

Från och med november 2020 spelas fredagsgolfen/mixed tills vidare som sällskapsspel. Ingen startavgift!

Samling utanför klubbhuset/Brasseriet och inlämning av ifyllt scorekort till spelledaren senast kl. 08.15 då lottningen genomförs utomhus!

Spelledaren bestämmer spelform och lottar bollarna.

En spelare per boll rapporterar resultaten till spelledaren efter spelad runda!

Mer information: e-post  fbirgerolsson@gmail.com  mobil: 0708 52 28 67

 

Kommittérepresentanterna för Fredagsgolfen mixed
Birger Olsson                           Gun Mattsson
fbirgerolsson@gmail.com         gun-mattsson@hotmail.com

Fredagsgolfen, mixed har året runt sju tider bokade från kl. 08.30 alt. 08.35 beroende på vilken bana vi spelar på. Vanligtvis alternerar vi mellan Erikstorpsbanan och Hildesborgsbanan. Fredagsgolfen vänder sig i första hand till seniorer, både män och kvinnor, som vill få lite utmaningar och nya spelkompisar. Den har funnits i många år.  Det finns än så länge ingen formell kommitté. Den spelare som vinner veckans tävling tar ansvar för nästkommande veckas spel.

Anmälan måste ske senast kl. 08.15. Då dras det ett streck och lottningen tar vid.  Med dagens sju tider blir det utrymme för 28 spelare. Hittills har det alltid brukat ordna sig för alla som kommit och blir det regelbundet fler som vill spela så ordnar vi fler tider. Anmälningsavgiften, som betalas till tävlingsledaren, är 20 kr per spelare.
Tävlingsledaren bestämmer själv vilken spelform som gäller och eventuella andra villkor som t.ex. utökad lägesförbättring. Spelarna kan i regel välja vilken tee man vill spela från. Ibland bestämmer dock tävlingsledaren att alla spelar från samma tee.

När vi spelat klart samlas vi åter i Brasseriet eller utanför när det är fint väder för fika, öl, glass eller lunch. De flesta spelarna brukar stanna kvar för gemenskapen och för att applådera för pristagarna.

Vill någon prova så prata med kansli/shop eller kom ner en fredag. Det finns en mejllista som man kan anmäla sig till när man börjat spela fredagsmixen! Då får man information om pristagare, tider m.m. Utanför kansliet finns det också en pärm med viss information.

Alla är välkomna att spela, oavsett ålder och handicap.

Birger Olsson
Kontaktperson för fredagsgolfen
fbirgerolsson@gmail.com

TÄVLINGAR

Är du redo för att svinga mot seger?

Medlemsansökan