Aktiviteter på Landskrona Golfklubb

Golf är till för alla åldrar och en bra golfklubb är en aktiv klubb. Här samlar vi våra aktiviteter för alla våra golfvänner, vi arrangerar hederlig golf för både herrar, damer och våra unga. Golf för våra oldboys, fredagsgolfen och optimistgolfen. För golfaren som söker pulserande utmaningar finns tävlingar. För våra yngsta vänner har vi roliga knattetävlingar och juniortävlingar för våra unga talanger.

Nu utökar vi tillgängligheten med appen Sista 9

En nyhet för spelåret 2020 är att vi från och med 23:e april inför Sista 9 på Landskrona GK. Det innebär att du får möjlighet att boka våra sista nio hål samtidigt som det generella bokningstrycket lättar på hela banan. Du kan kostnadsfritt ladda ner Sista 9 från App...

Instruktion boka golfbil via MinGolf

Då en del medlemmar tyckt det vara svårt att boka golfbil i samband med att man bokar sin starttid via MinGolf har vi tagit fram en instruktion. Se länk nedan: Instruktion boka golfbil på MinGolf

Regelutbildning för nybörjare (medlemmar i Landskrona GK)

Måndag 26:e april eller tisdag den 27:e april kl 18.00 – 20.00 En regelutbildning riktad till nybörjare, där vi går igenom grunderna i golfens regler. Vi genomför kursen ute på korthålsområdet. Då vi följer de rådande bestämmelserna kring pandemin begränsar vi...

Missade du Vårmötet 23:e mars?

Tisdagen 23:e mars var det dags för årets Vårmöte. Detta sändes digitalt och missade du mötet har du möjlighet att se det på länken nedan VÅRMÖTET 23:E MARS DIGITALT

Demodagar under Grand Opening 27-28:e mars

Under grand opening helgen 27-28:e mars har vi flera leverantörer på plats för att visa upp sina produkter. De finns på plats enligt nedan schema: Lördag 27:e mars Titleist kl 10.00-15.00 finns Titleist på driving rangen för att visa upp sina nyheter. Endast personlig...

Vårmötet 23:e mars möteshandlingar

Vårmötet tisdagen den 23:e mars kommer att sändas digitalt. Mötet startar kl 18.00. Möteshandlingarna hittar ni på länken: VÅRMÖTESHANDLINGAR Registrera dig via nedan länk för att delta i vårmötet. Ange ditt för- och efternamn samt din mejladress. ANMÄLAN TILL...

Gymmet fortsatt stängt

Vårt lilla gym blir fort trångt och till skillnad från stora gym har vi också begränsad möjlighet att säkerställa att desinficering av utrustningen sköts. Vi kommer att återkomma så fort möjlighet finns att öppna igen. Vi kommer givetvis förlänga allas gymkort med...

Vi öppnar driving rangen provisoriskt med 6 mattor

Då kylan biter sig fast har vi beslutat att öppna vänstra delen av rangen med 6 mattor och självplock tills det att temperaturen stiger och konstgräsområdet kan färdigställas. Vi ber er att inte slå in bollar eller beträda konstgräsområdet!

JUNIORER

Golfglädje för våra unga vänner

OLDBOYS TISDAGAR

Golf för våra årsrika vänner

TORSDAGSgolfen herrar

Hederlig herrgolf varje torsdag

LANDKRONA HICKORY CLUB

Hickory Club
för den entusiastiska golfaren

DAMERNAS ONSDAGAR

Damkommittén 

Vi känner att det är viktigt att vår klubb ger möjlighet för våra golfspelande tjejer att träffas och spela golf under ordnade men ändå trivsamma former. Vi försöker variera tävlingsutbudet så att det ska kunna passa alla, både er som är vana att spela tävlingar och även ni som mest spelar sällskapsspel med era vänner. Det är roligt att spela golf i tävlingsform och dessutom lär man sig väldigt mycket samtidigt som man lär känna nya spelkamrater.

Vi spelar vår golf på onsdagar och har löpande start i lottade bollar från kl. 09.00 om inget annat anges.
Alla kvinnliga medlemmar med hcp -42,0 som är 22 år och äldre är välkomna.

Vissa tävlingar kan även vara öppna för deltagare från andra klubbar, detta framgår i så fall av tävlingsprogrammet.

Anmälan görs i GIT systemet eller på tel 0418-446260, senast tisdagen innan tävling kl. 09.00, om inget annat framgår av tävlingsprogrammet.

Vi deltar också i Skånes golfförbunds seriespel. Vill man vara med så anmäler man sig till oss genom att skriva upp sig på listor som finns tillgängliga i vår pärm, som i år finns vid omklädningsrummet.

Vi arrangerar också en ”Ut i det blå” tävling där vi reser mot okänt mål.

Under många år har vi även haft en City Gross utflykt, vilket vi hoppas kunna genomföra även i år. Den subventioneras av pengar vi får för sparade kvitton från City Gross Landskrona. En gul Brevlåda för kvitton finns i omklädningsrummet och vi får 1% av totalbeloppet vi handlar för, vilket är en bra grund för vår årliga utflykt. Ju mer vi handlar för desto högre subventionering, så glöm inte att ta kvitto när ni handlar och att lägga ner detta i vår brevlåda.

Nu hoppas vi att 2021 blir ett normalår så att vår verksamhet får möjlighet att utvecklas och genomföras enligt vårt tävlingsprogram.’

Kontakta oss gärna om ni har Idéer och önskemål kring vår verksamhet. Kontaktuppgifter till oss finns i Tävlingsprogrammet.

$

Tävlingsprogram damerna 

Damkommitte 
Ordf. Barbro Aldrin070-794 97 15
Pia Paradis070-461 08 60
Anna Costache
Gunnel Jorenius-Dalemo070-919 19 76
Ann-Charlotte Sandberg070-682 95 15
Inger Larsson070-597 98 42

DAMERNAS TISDAGAR

Damer 9-hålaren 

Alla damer över 22 år som har grönt kort är välkomna att vara med på våra tävlingar.
Spelas på tisdagar med första start kl 16.30.

Anmälan till tävlingarna ska ske senast på måndagen kl 09.00.
Se tävlingsprogrammet för fler detaljer.

$

Tävlingsprogram 9-hålaren

9-hålaren kommitte 
Anna-Karin Liljedahl0705-74 84 85
Janet Fridolf0763-41 91 29
Gunilla Henriksson070-691 97 26

Seriespel Herrar & Damer

Optimistgolfen

Optimistgolfen riktar sig till er som har handicap 30 och uppåt och som har svårt att hitta spelpartners. Optimistgolf på Landskrona GK  är att under trevliga former komma in i golfens värld. Vi spelar 9 hål på måndagar med första start 17.00, omväxlande på Hildesborg och Erikstorp, under större delen av säsongen. Vi spelar och lär oss olika tävlingsformer. Vi fikar (ingår i startavgiften) gemensamt på Brasseriet. Lite regelsnack kan det bli då också.

Anmälan till tävlingen sker på Min Golf eller i shopen senast kl 09.00 tävlingsdagen.
Du betalar startavgiften 50 kr och hämtar ut ditt scorekort i shopen senast 15 minuter före din starttid

Varmt välkommen till en ny säsong!

$

Tävlingsprogram Optimistgolfen

Fredagsgolfen Mixed

Från och med november 2020 spelas fredagsgolfen/mixed tills vidare som sällskapsspel. Ingen startavgift!

Samling utanför klubbhuset/Brasseriet och inlämning av ifyllt scorekort till spelledaren senast kl. 08.15 då lottningen genomförs utomhus!

Spelledaren bestämmer spelform och lottar bollarna.

En spelare per boll rapporterar resultaten till spelledaren efter spelad runda!

Mer information: e-post  fbirgerolsson@gmail.com  mobil: 0708 52 28 67

 

Kommittérepresentanterna för Fredagsgolfen mixed
Birger Olsson                           Gun Mattsson
fbirgerolsson@gmail.com         gun-mattsson@hotmail.com

Fredagsgolfen, mixed har året runt sju tider bokade från kl. 08.30 alt. 08.35 beroende på vilken bana vi spelar på. Vanligtvis alternerar vi mellan Erikstorpsbanan och Hildesborgsbanan. Fredagsgolfen vänder sig i första hand till seniorer, både män och kvinnor, som vill få lite utmaningar och nya spelkompisar. Den har funnits i många år.  Det finns än så länge ingen formell kommitté. Den spelare som vinner veckans tävling tar ansvar för nästkommande veckas spel.

Anmälan måste ske senast kl. 08.15. Då dras det ett streck och lottningen tar vid.  Med dagens sju tider blir det utrymme för 28 spelare. Hittills har det alltid brukat ordna sig för alla som kommit och blir det regelbundet fler som vill spela så ordnar vi fler tider. Anmälningsavgiften, som betalas till tävlingsledaren, är 20 kr per spelare.
Tävlingsledaren bestämmer själv vilken spelform som gäller och eventuella andra villkor som t.ex. utökad lägesförbättring. Spelarna kan i regel välja vilken tee man vill spela från. Ibland bestämmer dock tävlingsledaren att alla spelar från samma tee.

När vi spelat klart samlas vi åter i Brasseriet eller utanför när det är fint väder för fika, öl, glass eller lunch. De flesta spelarna brukar stanna kvar för gemenskapen och för att applådera för pristagarna.

Vill någon prova så prata med kansli/shop eller kom ner en fredag. Det finns en mejllista som man kan anmäla sig till när man börjat spela fredagsmixen! Då får man information om pristagare, tider m.m. Utanför kansliet finns det också en pärm med viss information.

Alla är välkomna att spela, oavsett ålder och handicap.

Birger Olsson
Kontaktperson för fredagsgolfen
fbirgerolsson@gmail.com

TÄVLINGAR

Är du redo för att svinga mot seger?

Medlemsansökan