Aktiviteter på Landskrona Golfklubb

Golf är till för alla åldrar och en bra golfklubb är en aktiv klubb. Här samlar vi våra aktiviteter för alla våra golfvänner, vi arrangerar hederlig golf för både herrar, damer och våra unga. Golf för våra oldboys, fredagsgolfen och optimistgolfen. För golfaren som söker pulserande utmaningar finns tävlingar. För våra yngsta vänner har vi roliga knattetävlingar och juniortävlingar för våra unga talanger.

Kallelse till höstårsmötet 22:e november

Medlemmarna i Landskrona Golfklubb kallas härmed till Höstårsmöte. Mötet äger rum tisdagen 22:e november kl 18.00 i klubbhuset. För er som inte har möjlighet att delta kommer mötet att spelas in och sändas i efterhand. Föredragningslista 1. Fastställande av röstlängd...

Informationsfilmer inför Höstårsmötet

Vi har fortsatt valt att informera via digitala filmer för att nå fler av våra medlemmar. I nedan två filmer informerar vi inför Höstårsmötet. I del 1 informerar vi bl a om: - Nuläge och reflektion - Genomgång av medlemsundersökningen Players 1st. Länk SE DEL 1 HÄR I...

Nu gäller lägesförbättring på den finklippta delen av spelfältet

Efter en del regn de senaste dagarna börjar våra banor att bli höstblöta. Fr.o.m. idag börjar vi därför med lägesförbättring på den finklippta delen av spelfältet. Spelytorna är fortfarande fina men bollarna kan ibland behöva rengöras, därav denna tillfälliga lokala...

Vi söker mekaniker till banan

Landskrona Golfklubb bildades 1960, är en av Skånes största golfanläggningar och här möts du av en komplett och professionell golfanläggning. 2017 och 2018 har Landskrona röstats fram till ”Sveriges bästa golfstad”. Anläggningen består av 36 hål, range, fina...

Anmälan till Golfveckan måndag 27:e juni kl 17.00

Golfveckan spelas som vanligt måndag-lördag v.30. Som många av er säkert känner till är det ett stort intresse av att tävla under golfveckan och några av tävlingarna brukar bli fulltecknade redan samma kväll som vi öppnar dem. OBS vi har ändrat lördagens tävling till...

JUNIORER

Golfglädje för våra unga vänner

OLDBOYS TISDAGAR

Golf för våra årsrika vänner

TORSDAGSgolfen herrar

9-hål herrgolf varje torsdag

LANDKRONA HICKORY CLUB

Hickory Club
för den entusiastiska golfaren

Damernas onsdagar

Damkommittén vid Landskrona Golfklubb välkomnar alla tjejer 22 år och äldre till en rad olika aktiviteter. Vi vill att vår klubb skall ge våra golfspelande tjejer möjlighet att träffas och spela golf under ordnade och trivsamma former. Vi varierar tävlingsutbudet så att det ska kunna passa alla, både för de som är vana tävlingsspelare och för de som mest spelar sällskapsspel. Det är roligt att spela golf i tävlingsform och att samtidigt lära känna nya spelkamrater.

Damerna har organiserat tävlingsspel på tisdagar med första start kl 16:30 då man som regel spelar 9 hål och på onsdagar med första start från kl. 09:00 då man spelar 18 hål. Avvikelser från detta anges i tävlingsprogram för tisdagar resp. onsdagar. Anmälan görs i GIT-systemet eller i receptionen senast dagen innan tävling kl. 09:00 om inget annat framgår av tävlingsprogrammet. Nytt för i år 2022 är att betalning av startavgift görs direkt i samband med anmälan till tävlingen i GIT eller i receptionen. I tävlingsprogrammen framgår vilken bana som spelas och vilken typ av tävling det är. Uppdateringar kan komma att ske under säsongen, så håll koll.

Under året genomför vi tävlingar såsom ECLECTIC och Matchliga som sträcker sig över hela säsongen. Respektive tävling presenters i länk nedan. Har vi möjlighet kommer Ut i det blå att arrangeras. En tävlingsdag då vi reser mot okänt mål.

Vi deltar också i Skånes golfförbunds seriespel. Under 2022 deltar damerna i 4 openserier med 5 lag: Foursome Open, D70, D60 (två lag) och D22. Skåneserien spelas med hcp och vi deltar i Kat 1 och Kat 2. Tre tävlingar kommer att spelas på Landskrona GK under året. Vill du vara med, kontakta ansvariga.

Under två år har tävlingsverksamheten liksom annan social golfaktivitet varit begränsad. Nu hoppas vi att 2022 skall ge vår verksamhet möjlighet att utvecklas och genomföras såsom vi önskar.

Kontakta oss gärna om ni har idéer och önskemål kring vår verksamhet. Kontaktuppgifter till oss finner ni här intill.

$

Tävlingsprogram damernas onsdagsgolf 2022

$

Information om damernas onsdagsgolf

$

Information Eclectic 2022

$

Information Matchspelet 2022

 

Ansvariga Damernas onsdagar 
Anna Costache070-745 17 66
Pia Siderup070-461 08 60
Kerstin Ottosen070-558 52 19
Eva Waldh070-941 91 99
Ann Cathrine Petersson070-877 25 04
Ylva Nordberg, eclectic070-697 74 70
Annelie Heiskanen, eclectic070-760 00 16

DAMERNAS TISDAGAR

Damer 9-hålaren 

Alla damer över 22 år som har grönt kort är välkomna att vara med på våra tävlingar.
Spelas på tisdagar med första start kl 16.30.

Anmälan till tävlingarna ska ske senast på måndagen kl 09.00.
Se tävlingsprogrammet för fler detaljer.

$

Tävlingsprogram 9-hålaren

9-hålaren kommitte 
Anna-Karin Liljedahl0705-74 84 85
Janet Fridolf0763-41 91 29

Seriespel Herrar & Damer

Optimistgolfen

Optimistgolfen riktar sig till er som har handicap 30 och uppåt och som har svårt att hitta spelpartners. Optimistgolf på Landskrona GK  är att under trevliga former komma in i golfens värld. Vi spelar 9 hål på måndagar med första start 17.00, omväxlande på Hildesborg och Erikstorp, under större delen av säsongen. Vi spelar och lär oss olika tävlingsformer. Vi fikar (ingår i startavgiften) gemensamt på Brasseriet. Lite regelsnack kan det bli då också.

Anmälan till tävlingen sker på Min Golf eller i shopen senast kl 09.00 tävlingsdagen.
Du betalar startavgiften 60 kr i samband med anmälan.

Varmt välkommen till en ny säsong!

Lennart Westerlund & Sven Bodevik

$

Tävlingsprogram Optimistgolfen

Fredagsgolfen Mixed

Fredagsgolfen vänder sig till både män och kvinnor som vill få lite utmaningar och nya spelkompisar. De flesta som deltar är seniorer, men alla är välkomna!

Samling i klubbhuset/Brasseriet och inlämning av scorekort till spelledaren senast kl. 08.15! (Under november till mars kl. 08.45!!)
Startavgiften 20 kr betalas till spelledaren i samband med samlingen.

Fredagsgolfen Mixed har året runt sju tider bokade. Vanligtvis alternerar vi mellan Erikstorpsbanan och Hildesborgsbanan. Med dagens sju tider blir det utrymme för 28 spelare. Blir det regelbundet fler som vill spela så ordnar vi fler tider. Spelarna kan i regel välja vilken tee man vill spela från, men Ibland bestämmer spelledaren att alla spelar från samma tee.

Spelledaren bestämmer spelform och lottar bollarna. Efter golfrundan blir det samling i klubbhuset/Brasseriet med enkelt umgänge och prisutdelning.

Kom till klubben en fredag och prova! Det finns en mejllista som man kan anmäla sig till när man börjat spela fredagsmixen! Då får man information om pristagare, tider m.m.

Alla är välkomna att spela, oavsett ålder och handicap!

Kommittérepresentanter för Fredagsgolfen Mixed

Birger Olsson                           Gun Mattsson
fbirgerolsson@gmail.com         gun-mattsson@hotmail.com
0708 52 28 67                          0734 16 18 08

TÄVLINGAR

Är du redo för att svinga mot seger?

Medlemsansökan