Golfvänner!
Något försenat pga Covid-19 har det så äntligen blivit dags för Landskrona Hickory Challenge 2020. Tävlingen spelas lördag 8:e augusti med första start 09:05.

Vi spelar som vanligt 18 hål på vår fina Landskrona Hickory Course (Hildesborg med Hickorytee)  i både netto- och bruttoklass. Men nytt för i år är att nettoklassen spelas med tillägg på handicap enligt BGCS-metodiken. Så nu har vi som har lite högre HCP en bättre chans att konkurrera med ”proffsen”! All övrig information finns i bifogad inbjudan. Anmälan sker som till en vanlig tävling via Min Golf och man kan hitta tävlingen här: https://mingolf.golf.se/Competition/2160266

Startavgiften är 125kr och för spelare som inte är medlemmar i Landskrona GK tillkommer en tävlingsgreenfee på 350kr.

Om det är någon som vill prova hickorygolf och inte har egna klubbor så finns det några set för utlåning av hickoryklubben. Så vill ni prova golf som på den gamla goda tiden, tveka inte att anmäla er och hör av er till tävlingsledningen om ni vill låna klubbor!