Golfpaket för en fulländad vistelse

Landskrona Golfklubb är en populär golfanläggning i Skåne med ca 12.000 greenfeegäster varje år. På Landskrona Golfklubb finns det en hel del golfpaket med boende att välja på tillsammans med våra boendepartners. Vi samarbetar med Mötesplats Borstahusen som erbjuder semesterhus på anläggningen samt flera hotell för att ni ska hitta boendet just ni söker. Du bokar ditt golfpaket direkt av vald boendepartner.

Mötesplats Borstahusen

Välkomna till Mötesplats Borstahusen, en modern resort där du hittar allt inom gångavstånd. Vi erbjuder en unik helhetslösning med boende, spa, butik, restaurang, gatukök, äventyrsgolf, 36 hål golf och mycket mycket mera. Hos oss bor ni lummigt och lugnt precis intill Öresunds härliga kust.

Det är enkelt att ta sig hit, bara 5 minuter från E6an hittar ni oss vackert placerade i Borstahusens sandskog. Välj ett det boende som passar just er, camping eller stugor? Vi har 200 campingplatser och 63 stugor som väntar på er.

GOLFPAKET MED 2X ÖVERNATTNING VID 4 PERSONER

  • 2x Övernattning, del i A-hus inkl slutstädning, sängkläder och handduk
  • 2x Frukostbuffé
  • 1x Bistromeny
  • 1x femhundringen
  • 2x Greenfee Landskrona GK 18 hål

Pris från 3 399:-/person

GOLFPAKET MED 1X ÖVERNATTNING VID 4 PERSONER

  • 1x Övernattning, del i A-hus inkl slutstädning, sängkläder och handduk
  • 1x Frukostbuffé
  • 1x Bistromeny
  • 2x Greenfee Landskrona GK 18 hål

Pris från 2 409:-/person

Hotell Öresund

Hotel Öresund är ett privatägt hotell, med anor från 1700-talet, som ligger i hjärtat av Landskrona med närhet till både nöje och affärer. För den som vill njuta av stillhet och lugn finns havet och det vackra Citadellområdet inte mer än ett stenkast bort.

Med golfpaket, egen parkeringsplats, bekvämt boende i något av våra 132 rum, många konferenslokaler, kockar med känsla för matlagning och bra samarbetspartners finns stora möjligheter.

Örenäs Slott

Golf i Skåne med fantastiskt boende på Örenäs. Slå ett slag för en perfekt golfresa med fantastisk mat och boende på Örenäs Slott och golf på några av de bästa banorna i Skåne. Den ultimata golfupplevelsen finner du längs den skånska kusten.

Hotel 1622

Spela fantastisk golf med utsikt över Öresund och övernatta på helt nya Hotel 1622 vid stranden i Rydebäck. Hotellet erbjuder 34 vackra rum, lyxigt spa och underbar mat i restaurangen.
Boka paket med både golf, spa och middag för den kompletta upplevelsen!

Medlemsansökan