TÄVLINGAR PÅ LANDSKRONA GK

Golfveckan 2020

Allmänna tävlingsbestämmelser

Rätt att deltaga:
Medlem i erkänd golfklubb, svensk eller utländsk. Samtliga tävlingar på Landskrona Gk spelas enligt gällande upplagor av SGF’s Regler för Golfspel, SGF’s Spel och Tävlingshandbok samt klubbens Lokala regler. Hcp 41-54 är ej tävlingsberättigade.

Tee:
Alla tävlingar spelas från valfritt tee om inget annat anges med undantag för Golfveckan. Anmäld tee gäller och kan ej ändras om tävlingen är lottad.

Tävling

1. SÅ HÄR ANMÄLER DU DIG: Anmälan och betalning av startavgift görs på www.golf.se (MinGolf)
  2. ANMÄLNINGSTIDENS UTGÅNG: Utgår i regel kl 09.00 två dagar före aktuell tävlingsdag, därefter är anmälan bindande. Startlista finns att tillgå samma kväll i receptionen eller på www.golf.se (Min Golf).
  3. AVANMÄLAN: Görs på www.golf.se (Min Golf), terminalen i receptionen eller på tel 0418-44 62 60. Anmäld spelare som inte avanmäler sig är skyldig att betala startavgift på 125kr.
  4. STARTAVGIFTER: 125kr om ej annat anges.
  5. SCOREKORT: Skall hämtas senast 20 minuter innan start då tävlingskansliet stänger.
  6. TÄVLINGSGREENFEE: Senior 350kr och Junior 175 kr.
  7. PRISUTDELNING: Priser delas ut dagen efter aktuell tävling eller enligt instruktion från tävlingsledning (Covid-19)
  8. LOKALA REGLER OCH BESTÄMMELSER: Finns att studera i pärmen Lokala Regler i receptionen. De finns även här
  9. ÄNDRINGAR I TÄVLINGSPROGRAMMET: Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att vidtaga nödvändiga ändringar i Tävlingsprogrammet.