SPELA LANDSKRONA GK

Förstklassig golf kräver goda förutsättningar

BOKA STARTTID PÅ MIN GOLF →

Golf som är familjär
och stimulerande

Landskrona Golfklubb erbjuder golf som är tillgänglig för alla. För oss är det viktigt att skapa en familjär känsla i en stimulerande miljö för en god livskvalité. Hos oss kan du spela golf på våra två högklassiga 18-hålsbanor, Erikstorp och Hildesborg med utsikt över Öresunds vackraste delar Ven och Danmark.

Utöver är vår anläggning komplett med en driving range, korthålsbana, två puttinggreener och en pitchinggreen, två restauranger, kiosk ute på banan, spa, minigolfbana, löparslinga, utomhusgym. Boende erbjuds i hus eller på 5-stjärnig camping med bara 150m till stranden. För dig som är golfgäst eller vill ha allt av det goda finns fler olika golfpaket att boka. Bilen låter du stå under hela din vistelse då det är gångavstånd till alla aktiviteter. Landskrona GK är helt enkelt en golfklubb i nordvästra Skåne som erbjuder allt på en och samma plats – för att du ska uppleva golfen på bästa sätt!

Aktuellt bokningsläge

SPELA LANDSKRONA GK

Högklassiga golfbanor i nordvästra Skåne

TÄVLINGAR

För dig som är redo för utmaningen

JUNIORER

Syftet med golf är att ha roligt

Övningsområden

På övningsområdet som är beläget ca 500 meter norr om klubbhuset finner ni en 6 håls korthålsbana, känd vid namnet Lill Olas, hålen är 60–95 meter långa. I mitten finner ni en stor målgreen med tillhörande övningsbunker. Här finns med andra ord det mesta som kan hjälpa dig att utveckla ditt närspel eller varför inte bara avnjuta en trevlig stund på Lill Olas banan. Scorekort hämtas i shopen. Medlemmar och greenfeegäster använder övningsområdena fritt. Övriga betalar 50 kr/dag och betalning görs i shopen.

Vårt andra övningsområde finner ni i förlängningen av drivingrangen. Området består av en green med tillhörande bunker. Här kan ni med fördel träna ert wedgespel. För att ta sig dit följer ni utsidan av poppelallén på rangens vänstersida och vi ber er att uppmärksamma eventuellt spel på Hildesborgs hål 17 när ni promenerar dit.

Hole-in-One. Se hela listan här.

Lokala regler

(tillfälliga lokala regler anslås i informationsskåpen vid 1:e tee)

KLICKA HÄR FÖR LOKALA REGLER