Hos oss är gräset alltid skönare

Banstatus:   Erikstorp: Banan är öppen    Hildesborg: Banan är öppen

Vid frost förskjuts samtliga tider. Öppning av bana bestäms av Banchef eller Greenkeeper vilket innebär att de som jobbar i shop eller kansli inte har rätt att fatta beslut i dessa frågor. Även om det ibland kan vara frostfritt i klubbhusområdet kan det finnas andra hål som är frostutsatta och detta beaktas när beslut om öppnande tas. Banchef eller Greenkeeper meddelar till shop och kanslipersonal när det är ok att spela igen. Samma regler gäller vid dimma.

Vi uppdaterar banstatus på hemsidan vid de tillfällen vi måste stänga banorna längre än 1 timme.
Om ni väljer att inte spela pga förseningar ber vi er vänligen att avboka er starttid.

Vi har våra gästers trivsel i fokus

På Landskrona Golfklubb är du som golfgäst med hcp 54 eller lägre alltid välkommen. Hos oss kan du boka tider under hela året. Vårt främsta mål är att du ska få bästa möjliga förutsättningar att spela riktigt bra golf. Därför erbjuder vi spel på våra två uppskattade 18-hålsbanor Erikstorp och Hildesborg med storslagen utsikt över Öresund med Ven och Danmark.

Vi har en komplett anläggning med träningsområden: range, korthålsbana, två puttinggreener och en pitchinggreen. Vi erbjuder också möjligheten att äta gott på två restauranger eller i kiosken ute på banan. Precis intill finns även spa, minigolfbana, löparslinga, utomhusgym, boende i hus eller på 5-stjärnig camping med enbart 150 meter till stranden. Bilen låter du med fördel stå under hela vistelsen med då det är gångavstånd till alla aktiviteter.

Hos oss finns Svenska Golfmuseet som är Sveriges enda golfmuseum. Här kan du ta del av både svensk och internationell golfhistoria dessutom med fritt inträde. Landskrona Golfklubb tillhör en golfstad i Skåne som erbjuder mycket mer än bara golf – här får du en familjär känsla i en härlig miljö.

Se vår korta film från golfklubben

SPELA GOLF

Läs mer om våra regler, priser och samarbeten för greenfee

Kompletta golfpaket
för en perfekt vistelse

Hungrig?
Låt god mat ge ny energi

Besök Svenska Golfmuseet på Landskrona GK.

På Svenska Golfmuseet finns historiska föremål, Sveriges största samling golflitteratur och berättelser från den svenska golfsportens historia. Museet är unikt i sitt slag och för den som är nyfiken på Golfsveriges historia finns här allt från böcker och golfklubbor till golfbollar, bagar och andra minnesvärda golfföremål. Den permanenta utställningen kompletteras även av nya special-utställningar varje år. Tidigare utställningar har bland annat handlat om damgolfens historia och golf i olympiska spelen.