Ett genuint partnerskap

Landskrona Golfklubb – din samarbetspartner

I norra Borstahusen finner du vår omtyckta 36 håls anläggning alldeles vid kanten av Öresund. Läget är optimalt i Öresundsregionen vilket inte minst bevisas genom tillväxten av företag och boende i vårt närområde.

Vi har en komplett anläggning med restaurang, shop, studio, gym och driving range. Banorna och våra generösa träningsområden håller hög kvalitet och här finns något för alla kategorier av golfare.

Genom våra partnerpaket får du tillgång till golf och aktiviteter som kan ge ditt företag värdefulla kontakter och framtida affärsrelationer. Paketen är anpassade för såväl små som stora företag.

För oss är en god service till våra besökare högsta prioritet.

Landskrona Golfklubb – din samarbetspartner

För oss är en god service till våra besökare högsta prioritet.

Vi ser idag ett stort intresse för Landskrona Golfklubb. Efter en mycket lyckad ombyggnation av våra båda banor, Erikstorp och Hildesborg har vi nu ett jämnt bokningsflöde. Sammansättningen av de två slingorna har fallit väl ut och passar alla golfare.

Vi ser positivt på inflyttningen i Norra Borstahusen och ser en trend att det finns många golfare och potentiella golfare bland de nyinflyttade.

Vi är mycket stolta att blivit framröstade av Sveriges golfare till Sveriges Bästa Golfstad två år i rad: 2017 och 2018.

Tillsammans har vi unika förutsättningar att skapa lyckade arrangemang för dig, ditt företag och dina affärsrelationer. Det gör vi med Landskrona GK Business Club. Landskrona GK Business Club träffas ett antal gånger per år med olika aktiviteter på agendan. Ta chansen att knyta kontakter med de andra företagsrepresentanterna som finns på plats.

FÖRSTÄRK RELATIONER I FÖRETAGET

Låt dina kunder och anställda uppleva en av Skånes finaste golfbanor

Nordvästra Skånes
Golf & Företagsnätverk

Genom ett unikt samarbete mellan sex golfklubbar med bra renommé vidgas kontakterna för företagen i vår region och tillsammans bygger Nordvästra Skånes Golf & Företagsnätverk ett nätverk över kommungränserna. Fokus ligger på relationer, gemenskap, affärsmöjligheter samt att skapa mervärde för företagen.

Sponsorbroschyr

För mer information kontakta oss gärna
Tel. 0418-44 62 60 eller info@landskronagk.se

Sponsoraktiviteter

Vid dessa tillfällen är det ett ypperligt tillfälle för er som sponsorer att träffa varandra under lättsamma förhållanden.

Nätverksgolf 9 hål

22/4, 24/6, 19/8-2020

Vid 3 tillfällen kommer vi att arrangera nätverksgolf med start kl 15.00. 22:e april på Hildesborg, 24:e juni på Erikstorp samt den 19:e augusti på Hildesborg.

Partnergolfen

4/6-2020

Årets tävling spelas på Erikstorp som en 2-manna texas scramble där man måste räkna 6 utslag/spelare. Vi börjar med lunch på Brasseriet kl 12.00, shotgunstart kl 13.30 samt avslutar med grill och prisutdelning.

Utflykten

4/9-2020

Fredag 4:e september åker vi på partnerutflykt och spelar golf.

Anmälan senast: 24/8 på info@landskronagk.se

Vinprovning

19/11-2020

Vår vinprovning med Kaj Ströberg är alltid lika populär. Kaj har alltid en trevlig historielektion med glimten i ögat om aktuellt vinområde som vi provar och garanterat goda viner.

Max: 40 personer, först till kvarn…
Anmälan: max 2 personer/företag (kontaktperson + 1).
Åldersgräns: 20 år
Anmälan senast: 10/11 på info@landskronagk.se

Logobollar

Vill ni beställa logobollar från Titleist hjälper vi er gärna.
Se länk nedan för mer information och priser.

Vill ni lägga en beställning så tar ni kontakt med Anders Jansson i shopen så hjälper han er.

Partnerenkät

För oss är det viktigt att ni är nöjda med vårt samarbete och därför skulle vi vilja be er svara på några frågor.

Vänligen fyll i ert e-postadress så vi kan följa upp vid behov.