Golfveckan genomförs som planerat under vecka 30, 20-25:e juli. Covid-19 medför en del viktiga förändringar som vi måste tillgodose för att kunna genomföra årets golfvecka.
Detta innebär:
– Löpande start på alla tävlingar kl. 07.00-16.00 utom onsdag kl. 07.00-13.00 och lördag kl. 08.00-12.00.
– Alla anmälningar och betalningar sker digitalt via Min golf fr.o.m. 22:e juni kl. 10.00. Detta gäller även våra närmast håltävlingar som vi arrangerar varje dag på hål 18.
– Ni kan önska sen eller tidig start vid anmälan, dock kan vi inte garantera hur sent eller tidigt det blir då det beror på hur många som önskar.
– I så stor utsträckning som möjligt kommer vi använda oss av digitala scorekort via OnTag appen. Vanliga scorekort kommer att finnas tillgängliga.
– Spelare som inför eller under tävling känner av eller uppvisar symtom på sjukdom är skyldig att omgående avbryta tävlingen och lämna tävlingsbanan.
– Vi kommer följa de tillfälliga kompletterande tävlingsvillkoren från 1 juli, framtagna av SGF.
– Caddieförbud råder under alla tävlingar.
– Ingen prisutdelning på kvällen utan pristagarna hämtar ut sina priser dagen efter.
– Anmälan till onsdagens grillkväll på brasseriet görs på mail till bokning@kvartereterikstorp.se fr.o.m 22:e juni kl. 10.00.

Bra att förbereda inför anmälan:
– Logga in på Min Golf och registrera ett betalkort. Detta gör du under Meny, Mina inställningar, Betalningar. Scrolla ner på sidan och lägg till ditt kort.
– Ladda ner appen OnTag till din telefon, logga in och bekanta er med appen. Det är i denna appen ni kommer att föra era digitala scorekort under tävlingarna om ni har möjlighet.
– Prata ihop er med era medspelare så att ni har koll på vem som anmäler till tävlingar samt att ni har rätt golf-id när ni ska anmäla er.
– Tävlingarna anmäls i par eller lag
– Ej valfri tee. Män över 75år och knattar under 12år kan välja främre tee. Detta görs vid anmälan
– Lördagens tävling spelas som 4-manna lag med spelformen foursome/bästboll. Denna spelformen fungerar inte vid anmälan så ni kommer att anmäla 4 spelare i en ”scramble”. När ni gjort anmälan så maila klubben vem som ska spela med vem i de två paren. Detta ska vara gjort senast måndag 20:e juli.