• Golfresa

Följ med oss till Nerja, Spanien 3-11:e mars 2024

Nerja är en mysig by ungefär en timme från Malagas flygplats. Här råder ett så kallat mikroklimat, tack vara att Nerja ligger skyddat mellan två berg. För det mesta är det alltid 1-2 grader varmare i Nerja än i Malaga.

Vi bor på  hotel Perla Marina **** nära stranden och gamla stan.

Nerja har gott om gågator vilket gör att staden lämpar sig utmärkt för promenader. Strax efter den största stranden, Burriana beach, börjar en gågata som heter Calle Hernando de Carabeo. Gatan slingrar sig fram och då och då skymtar man havet i gliporna mellan de låga husen. På vägen hittar man mest bostadshus, men också några restauranger, grönsakshandlare och klädaffärer. I slutet av gatan hittar man Nerjas hjärta – Balcón de Europa.

Bavieragolf:
Baviera Golf har designats av José María Cañizares, en av våra mest internationella och karismatiska golfare, vars rekord inkluderar 5 European Tour-turneringar och 2 världsmästerskap, samt flera deltagande i Ryder Cup.

Det är en platt bana som kännetecknas av sina breda greener och med många onduleringar. Mångfalden av hålen och den oslagbara utsikten över både Medelhavet och bergen som skyddar det, bidrar till att njuta och dela en oförglömlig dag.

Añoretagolf:
Den första golfbanan byggd i Axarquia – Costa del Sol, en bana för alla nivåer av spelare, med nya Bermudagräs greener och unika vyer som du aldrig kommer att glömma.

Detta ingår i priset:

Flyg från CPH t/r inkl. resväska & golfbag.
Transfers i Spanien.
8 nätters boende del i dubbelrum inkl. halvpension (husets vin & vatten)
4 greenfees
3 dagar golfskola + 1 dags tävling

Pris: 17.995:-/person i dubbelrum med fransk balkong (enkelrumstillägg 3.100kr) (rum med havsutsikt och balkong 1.050kr)

För anmälan och mer info kontakta Andreas Westerberg 0418-44 62 60 eller andreas@landskronagk.se