Juniorernas poängjakt 2024 för dig mellan 13-21 år

Under perioden 13 mars till och med 23 juni pågår Landskrona Golfklubbs poängjakt för juniorerna.

Poäng ges för olika aktiviteter som junioren deltar i, det är tävlingar, sociala sammankomster på klubben, träningar eller aktiviteter som klubben arrangerar under den aktuella perioden. Varje enskilt träningstillfälle, tävlingstillfälle och deltagande i social sammankomst ger en poäng. Se länk nedan för mer information.

De 14-16 juniorer som vid periodens slut har samlat flest poäng kniper en av de åtråvärda platserna till lägret på Halmstad Golfcenter fredag-lördag 16-17 augusti där spelarna får en övernattning och ett grymt läger med både golf och social samvaro. Aktiviteter som ger poäng kommer att vara tydligt märkta att de ger poäng. Det kan tillkomma aktiviteter under året som ger poäng så håll utkik efter dessa! Det kostar inget att delta i poängjakten!

HÄR SER NI VILKA AKTIVITETER SOM GER POÄNG OCH HUR MÅNGA POÄNG