• Golfresa

Följ med oss till Costa Brava, Spanien 18-26:e oktober 2024

Drömmer du om att kombinera soliga stränder med fantastisk golf? Då är vår resa till Costa Brava den perfekta upplevelsen för dig! Åk med oss från den 18:e till den 26:e oktober för en oförglömlig vistelse på Hotel Planamar Platja de Aro**** med halvpension i sju dagar.

Hotellet ligger beläget vid den förtrollande kusten i Platja de Aro. Med eleganta rum, moderna faciliteter och en fantastisk utsikt över Medelhavet, kommer du att känna dig som hemma från det ögonblick du anländer.

Golf och träning på Emporda Golf Club och Mas Nou Golf Club:
Utforska två av Costa Bravas mest spektakulära golfbanor under din vistelse. Emporda Golf Club bjuder på en utmanande layout designad av Robert von Hagge och Rick Baril, medan Mas Nou Golf Club lockar med hisnande panoramautsikt över Medelhavet och Pyrenéerna. Oavsett din skicklighetsnivå kommer dessa banor att ge en minnesvärd golfupplevelse.

Boka din plats redan idag!

Kontakta oss nu för mer information och bokningsdetaljer. Vi ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig golfresa till Costa Brava

Detta ingår i priset:

Hotel Planamar Platja de Aro**** inkl halvpension 7 dagar

Golf 3 x Emporda och 1 x Mas Nou

Fredag 18/10 kl 15.30 Köpenhamn

Lördag 26/10 kl 20.00 Barcelona

Pris till kund 18.995:- (tillägg Rum med havsutsikt lateralt 500kr, tillägg Rum medfront mot havet 1000kr, tillägg enkelrum 3000kr)

För anmälan och mer info kontakta Andreas Westerberg 0418-44 62 60 eller andreas@landskronagk.se